21 Şubat 2014 Cuma

Çalışan Anneden Menu II

Önümüzdeki hafta için hazırladığım menu ile bir 15 gün daha rahatım.

3. Hafta:

Pazartesi:
* Zeytinyağlı Yeşil Elmalı Kereviz
* Bulgur Pilavı
* Mantar Corbası
* Fırında İzmir Köfte

Salı:
* Zeytinyağlı Kereviz
* Bulgur Pilavı
* Tarhana Çorbası
* Fırında Izmır Kofte
* Yeşil Salata

Çarşamba:
* Mantarlı Et Sote
* Tarhana Çorbası
* Cevizli Makarna 
* Zeytinyağlı Barbunya

Perşembe:
* Mantarlı Et Sote
* Zeytinyaglı Barbunya
* Lahana Salatası
* Ezogelin Çorba

Cuma:
*Ezogelin Çorba
* Kıymalı Lahana Yemeği (Bulgurlu)
* Yeşil Salata

Cumartesi/ 
Pazar:
Pısaralı Kiş/ Lazanya/ Balık evde olduğum zamanlarda yapmayı tercih ettiğim yemekler.

4. Hafta:

Pazartesi:
*Düğün Çorbası
* Etli Nohut Yemeği
* Greçka (Karabugday) Pilavı 
* Zeytinyaglı Enginar

Salı: 
* Yayla Çorbası
* Etli Nohut Yemeği
* Greçka (Karabugday) Pilavı 
* Zeytinyaglı Enginar

Çarşamba: 
* Yayla Çorbası
* Terbiyeli Ekşili Köfte
* Zeytinyağlı Yeşil Fasulye
* Salata

Perşembe
* Terbiyeli Ekşili Köfte
* Domatesli Makarna
* Zeytinyağlı Yeşil Fasulye

Cuma:
* Kıymalı Pazı Sarma
* Tarhana Çorbası
* Yoğurtlu Havuç Salata
* Bezelye Yemeği

Afiyet Olsun.

TT

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder